Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szivárvány terápia

                 

 

A terápia lényege, hogy minden érzékszerven keresztül és a tudatalattit megszólítva hozza felszínre az elfeledett tapasztalatok által rögzült téves elképzeléseinket, blokkjainkat, hogy lehetőséget kapjunk az elengedésükre. A hallás, a szaglás, a látás, az ízlelés, a tapintás az, ami összeköt bennünket a körülöttünk lévő fizikai világgal, illetve ezek segítségével dekódoljuk magunknak a külvilágban zajló történéseket, majd pedig a testünk különböző pontjain raktározzuk el a megéléseink után maradó esetleges negatív tartalmakat. A kezelés éppen ezen útvonalakon keresztül lazítja fel, majd segíti elengedni azokat a berögződéseket, amik nem szolgálják már a fejlődésünket, viszont akadályként jelentkeznek a mindennapjainkban.

A kezelés meleg, biztonságot nyújtó, kellemes környezetben történik, mint egy masszázs. Kényelmes öltözékben, háton fekve, betakarva, ellazult állapotban, gyógyító zene, színes kendők, ásványok, finom illatok és ízek társaságában, lágy érintésekből áll.

A Szivárvány terápia tulajdonképpen egy kis hangterápia, ásvány-, szín- és aromaterápia, illetve a metamorf masszázstechnika ötvözete, ahol az ízekért gyönyörű, színes és egészséges cukorkák felelnek. :)

Ha valami olyanra vágysz ami nagyon gyengéd, de hatásos, amivel pont azt gyógyíthatod magadban, ami éppen gyógyulni vágyik benned, ha fontos számodra a biztonság és a megtartó közeg, ha szereted, hogy finom dolgok vesznek körbe, akkor ez egy tökéletes technika számodra. Nem bolygat semmi olyat, ami még nem időszerű, csak azzal foglalkozik, ami éppen aktuális, aminek épp most van itt az ideje, amit még pont elbírsz.

Gyere és tapasztald meg ennek a különleges technikának a gyógyító, tisztító, emelő erejét velem! :)

                                                                         

                                   VN.